Honest General Trading Nagykereskedelmi tevékenység gyakorlása, vállalatok számára. Amennyiben természetes személy vagy és érdekel valamely termékünk, vegye fel velünk a kapcsolatot itt és mi eligazítunk a környékeden található bolthoz .
Ez a webportál saját cookie-kat vagy tulajdonosi vagy partner cookie-kat használ, amelyek nem marketing célúak és amelyek célja az optimális felhasználói élmény biztosítása. A webszolgáltatás használatának folytatásával Ön elfogadja a fájlok letöltését és használatát. További információkért látogasson el ide.
1. General > 119. Lacate si Incuietori > 4943. Door Handle Set

Door Handle Set

Door Handle Set
Márka:
EvoTools Standard
Leírás:
Manerele sunt confectionate din aluminiu, avand axul de antrenare confectionat din otel. Pot fi utilizate atat pentru usile de interior cat si pentru cele de exterior. Se potrivesc pentru usile cu grosimea cuprinsa inre 30-45 mm. Instalarea manerului se face usor, cu ajutorul suruburilor din pachet. Manerul este conceput pentru a rezista o perioada indelungata. Finisarea crom satinata ii ofera un aspect placut si modern. Pachetul contine toate piesele necesare pentru montare.
Tip C
677444
Tip: Cilindru; C: Crom Satinat;
Cilindru Crom Satinat 1/10/40 PÁR
677445
Tip: Cheie; C: Crom Satinat;
Cheie Crom Satinat 1/10/40 PÁR