Honest General Trading Nagykereskedelmi tevékenység gyakorlása, vállalatok számára. Amennyiben természetes személy vagy és érdekel valamely termékünk, vegye fel velünk a kapcsolatot itt és mi eligazítunk a környékeden található bolthoz .
Ez a webportál saját cookie-kat vagy tulajdonosi vagy partner cookie-kat használ, amelyek nem marketing célúak és amelyek célja az optimális felhasználói élmény biztosítása. A webszolgáltatás használatának folytatásával Ön elfogadja a fájlok letöltését és használatát. További információkért látogasson el ide.
1. General > 119. Lacate si Incuietori > 0216. Door Lock

Door Lock

Door Lock
Márka:
EvoTools Standard
Leírás:
Broasca Tip P cu Silduri EvoTools este confectionata din otel de cea mai buna calitate, avand suprafata finisata si acoperita cu un strat de vopsea. Acest tip de broasca poate fi montata atat la usile de la intrare, pentru a asigura securitatea locuintei dumneavoastra sau a incintei de depozitare, cat si la usile interioare. Boltul de inchidere cu arc este reversibil, fara a fi nevoie sa se demonteze carcasa. astfel incat aceasta broasca sa poate fi folosita si pentru usi cu inchidere pe dreapta, dar si pentru usi cu inchidere pe stanga. Distanta interax este de 57 mm, avand o adancime de montare de 66 mm.

Pachetul contine:
- 2 silduri VN;
- Contraplaca;
- 3 chei;
- Suruburi fixare.
Jellemzők:
D[mm] H[mm] B[mm]
642016
D[mm]: 57; H[mm]: 100; B[mm]: 60;
57 100 60 1/30 DB
Tétel
Tétel:642016
Leírás:Door Lock / D[mm]: 57; H[mm]: 100; B[mm]: 60
Jellemzők
D[mm] - Distanta dintre Axuri:57
H[mm] - Magasság:100
B[mm] - Szélesség:60
Logisztikai Adatok
Csomagolás Típusa:Cutie
Csomagolási Mennyiség:1/30 DB
Méret:16x12x8 cm/DB
Súly:0,6 kg/DB